Es recullen més de 150kg d’aliments per a lactants a les escoles bressol municipals de Mataró

L’assemblea local atén cada mes una mitjana de 70 infants de 6 a 24 mesos, provinents de famílies en risc d’exclusió social

La Creu Roja Mataró- Sant Andreu de Llavaneres ha recollit més de 150kg  de llet de continuació infantil, farinetes de cereals i ‘potitos’, i més d’una setantena de bolquers i productes per a la higiene dels infants de 6 mesos a 2 anys d’edat, a la campanya de recollida duta a terme a les escoles bressol municipals de Mataró, del 3 al 28 de febrer.

A partir d’aquest mes de març es començarà a entregar els productes a les famílies en situació de vulnerabilitat, incloses en els programes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social de la Creu Roja a Mataró- Sant Andreu de Llavaneres.  L’assemblea local atén cada mes prop de 70 lactants en el projecte d’Aliments per a la Solidaritat, que des del 2005 facilita aliments a famílies amb dificultats econòmiques i socials, derivades dels diferents programes socials de l’entitat i dels Serveis Socials Municipals de l’Ajuntament de Mataró. Només l’any passat, més de 4.500 famílies van beneficiar-se d’aquesta ajuda.

Davant la reducció en les aportacions dels fons de garantia agrària, la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró i la Creu Roja han organitzat aquesta campanya per augmentar les donacions d’aliments a aquesta franja d’edat, que és la que acostuma a rebre menys donacions.